Charly Luske reageert op relatiecrisis met Tanja Jess: ‘Ik heb het verpest’

Foto: EM-Press/Patrick van Emst

“Uit waardering voor de mensen die mij al jaren volgen en supporten wil ik reageren op de recente berichtgevingen die extreem teleurstellend moeten zijn”, zo start Charly Luske zijn bericht op Instagra.

Vrijdagnamiddag besloot de partner van Tanja Jess te reageren op de berichtgeving van RoddelPraat en op het openhartige bericht van zijn partner. “Ik heb het verpest. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet…”, geeft Charly Luske toe.

“Het allerergste is dat ik m’n geliefde gezin zo te kort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder werken aan mezelf”, klinkt het verder.

“In dit alles had ik me geen betere partner kunnen wensen dan Tanja en ik hou nog steeds zielsveel van haar. Ik hoop dan ook dat jullie haar en onze kinderen rust, respect en privacy gunnen”, besluit Charly Luske.

Zijn emotionele boodschap lokt heel wat positieve reacties uit. “Hard werken (aan jezelf) loont! Liefde overwint alles, ik hoop dat jullie eruit komen”, schrijft iemand. Ook Ploes neemt het op voor het koppel: “Het gaat toch eigenlijk niemand wat aan. Dit is iets tussen jou en Tanja. Jullie hoeven beide toch geen verantwoording af te leggen aan niemand? Ik walg van de manier van zieltjes scoren van die juice kanalen. Echt walgelijk.”

“Je bent niemand een verklaring verschuldigd behalve jezelf en je naasten. Maar respect hiervoor dat je je verantwoordelijkheid neemt”, gaat een andere volger verder. En ja hoor, liefde wint het toch altijd, Tanja en Charly komen hier hopelijk sterker dan ooit uit. Hartje voor dit prachtige koppel!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen