Mattie Valk is sinds 2019 gelukkig samen met Jamy. De twee zijn nog altijd smoorverliefd, maar samenwonen dat is nog niet aan de orde voor de twee. Mattie vindt een LAT-relatie prima en het werkt ook uitstekend.

“Ik sluit samenwonen in de toekomst niet uit, maar voorlopig zit dat er nog niet in. Voor mijn programma moet ik elke ochtend om vier uur opstaan. Het is voor Jamy ook niet prettig om ‘s morgens zo vroeg wakker te worden van een wekker die gaat”, zegt Mattie in Story.

Jamy heeft al een zoontje uit een eerdere relatie en daardoor is Mattie nu ook een beetje stiefvader van de jongen. Een rol die hem prima bevalt.

“Het is hartstikke leuk. Ik ben er dankbaar voor dat alles goed gaat tussen ons. Ik probeer mij op te stellen als zijn beste vriend. Als het me te moeilijk wordt, zeg ik: ‘Ga maar naar je moeder, of je vader.’

In de liefde loopt dus alles gesmeerd en ook op carrièrevlak gaat alles prima bij Mattie. Na een ruzie met radiocollega Wietze de Jager kreeg Mattie een ochtendshow met Marieke Elsinga en dat doet hij ontzettend graag. “Marieke beviel in november van een zoon Jip, maar eerstdaags keert ze weer terug. Dat kan me niet snel genoeg gaan. We hebben er dan ook bewust voor gekozen om niemand anders op haar plek te zetten, want zij is onvervangbaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.