Jill Goede mag zich nog altijd de winnares van het allereerste seizoen van ‘Big Brother’ noemen. Ze nodigde zichzelf uit op de afterparty van het tweede seizoen en leerde daar haar vriend Leroy kennen, die dat seizoen één van de deelnemers was.

Sinds kort wonen de twee ook samen. “Toen ik terugkwam van mijn deelname aan ‘Echte Meisjes In De Jungle’ heb ik mijn huis opgezegd en ben ik naar Brabant verhuisd. Voor een Noord-Hollandse is dat een behoorlijk eind weg. Ik zeg dan ook dat geëmigreerd ben. Maar ik heb nu een hartstikke leuke schoonfamilie en ik kan mijn plekje wel vinden in Brabant”, lacht Jill in Party.

Door samen te zijn met Leroy is Jill ook meteen bonusmama, want Leroy heeft al een dochtertje uit een vorige relatie: Lola Lilly. Zij woont bij het koppel in.

“Soms is dat best even wennen, want ik kom uit een vrijgezellenleventje van lang leve de lol en nu ben ik in één keer onderdeel van een gezinnetje. Maar die kleine meid is echt een vriendinnetje van me geworden. Ik hou zielsveel van haar en ik zou me geen leven meer zonder haar kunnen voorstellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl