Wat heeft 2023 in petto voor Matthijs van Nieuwkerk. Medium Marion Berendsen doet een voorspelling in Story over wat het nieuwe jaar voor Matthijs in petto zou kunnen hebben.

“Matthijs voelt heel boos aan. Naar zijn gevoel is hem veel onrecht aangedaan. Maar hij laat zich niet uit het veld slaan. Van sommige aanklachten vindt hij dat ze onterecht zijn. Er komt niet meer aan het licht”, begint ze.

Het voorbije jaar werd Matthijs beschuldigd van een echte tiran te zijn op de werkvloer. Hij zou zijn werknemers onmenselijk hebben behandeld, en dat komt hem nu duur te staan.

“Alleen iets rond hem voelt niet oké. Hij heeft het gevoel dat iemand hem erbij wil lappen, maar kan er niets tegen doen.”

Maar gelukkig heeft Marion ook nog iets positiefs te vertellen. “Zijn vriendin Martha blijft achter hem staan. Hun relatie is en blijft goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.