Hoe zou het nog zijn met Matthijs van Nieuwkerk? Lang geleden dat we nog iets over de presentator hebben vernomen na het grote schandaal dat uit de doeken werd gegaan.

Matthijs die bekend stond bij veel van zijn collega’s als bullebak en niet erg vriendelijke man, heeft ook een emotionele kant. 

Zo barstte hij in tranen uit in het programma ‘Chansons!’ toen hij en Rob Kemps het graf van de overleden Charles Aznavour gingen bezoeken?

“Je staat noot bij één graf alleen. Als ik bij het graf van Aznavour sta, sta ik ook bij het graf van een aantal anderen, waaronder dat van mijn moeder”, vertelde hij toen bij Eva Jinek en lezen we ook in Party.

Van Nieuwkerk heeft even overwogen om het uit het programma te halen, maar achteraf besefte hij dat het er gewoon bij hoort. “Ook BN’ers hebben tenslotte verdriet in het leven. En dat verdriet komt er nou eenmaal wel eens uit, zelfs op televisie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.