Zangers Anouk staat wel eens bekend om de stevige uitspraken die ze doet en het feit dat ze nooit een blad voor de mond neemt. Dat gebeurde ook laatst toen ze zei over ‘The Voice’ dat het één corrupte bende was. Daar schopte ze presentator Martijn Krabbé mee tegen de schenen.

“Hoe denk je dat wij ons voelen, daar allemaal? We hebben verdorie de rode loper voor je uitgelegd de afgelopen zes jaar. Wat zullen we nou krijgen? Corrupte bende? Sorry”, uitte hij zijn frustraties in het programma ‘Isola Di Beau’.

Anouk liet ook weten dat ze enkel voor heel veel geld zou terugkeren als jurylid en coach van het programma, mocht het al ooit terug op de buis komen. Al lijkt die kans klein.

Maar om geld hoeft Anouk zich geen zorgen te maken. Zij heeft de afgelopen jaren genoeg geld verdient om eventjes verder te kunnen. “Ik treed alleen op als ik geld nodig heb. Ik bereken gewoon hoeveel ik ongeveer nodig heb om het jaar door te komen. Ik wil zeker zijn dat ik rondkom en dat ik de school van de kinderen kan betalen”, zegt ze in Party.

Anouk weet maar al te goed dat ze eigenlijk veel meer zou kunnen verdienen dan wat ze nu doet, maar ze moest ook toegeven dat ze daar weinig zin in heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.