Het wordt weer spannend! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om dit jaar op tijd te komen en het Sinterklaasfeest te redden. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een vrolijk avontuur voor jong en oud, boordevol humor!

Televisiepresentator Robert ten Brink vertolkt de rol van (adviseur van) Sinterklaas. Martien Meiland maakt zijn filmdebuut als kasteelheer Jean – Claude. De voetjes beginnen pas echt te shaken met YouTube-ster Party Piet Pablo en zijn nieuwste hit Dansen Voor De Sint.

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is vanaf 6 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl