De fans van Mart Hoogkamer beleven echte hoogdagen. De zanger is aan een theatertour van 29 shows begonnen en trekt daarmee door heel Nederland.

Nog voor de eerste show liep het al een beetje mis en liet zijn stem hem in de steek. En dat tot grote frustratie van Mart die alleen maar een optreden wil afleveren waarvan hij zelf 100% tevreden is.

En het is die frustratie die op dit moment eerder de bovenhand lijkt te nemen van Mart en hij maakt zich meer en meer zorgen over zijn fysieke gesteldheid. Dat hij ook nog eens bloednerveus was voor de aftrap van de theatertour, maakt het er niet beter op.

Vlak voor de start van de theatertour zei Mart het volgende in ‘Shownieuws’, zegt Party: “Na drie uur repeteren in de middag, heb ik ’s avonds nog een show gedaan omdat die al was geboekt. Toen ik vanmorgen wakker werd, had ik geen stem en raakte ik in paniek.”

Mart zingt al een hele lange tijd, maar het is pas sinds 2021 dat zijn carrière echt is gelanceerd. En dat dankzij de monsterhit ‘Ik Ga Zwemmen’. Sindsdien gaat het erg hard voor de zanger en is hij een veel gevraagde artiest in Nederland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.