Mart Hoogkamer heeft diep gezeten. Hij worstelde zichzelf door een burnout en een depressie en vocht terug. Nu is hij weer klaar om op te treden, al zal dat wel zonder zijn manager Robert Schipper zijn.

Robert heeft altijd aan Marts zijde gestaan de voorbije maanden. “Mart kan de MC Donald’s niet meer inlopen zonder dat iedereen iets van hem wil. Dat is de keerzijde van de medaille. Hij moet een manier vinden om daarmee om te gaan. Daarom hebben we ook een mental coach ingeschakeld die hem daarbij kan helpen”, vertelde hij toen aan Story.

De zanger is erg veeleisend voor zichzelf en wil dat alles altijd perfect in orde is. Dat vraagt natuurlijk ook veel energie en dat had hij niet altijd.

Maar Robert is dus niet langer de manager van Mart en dat was geen makkelijke keuze. “Dat was een lastige beslissing omdat we elkaar al zo lang kennen. Maar voor mij was dat het beste. Ik wil niet meer vierhonderd keer per jaar optreden. Ik wil alleen nog leuke dingen doen en dat is maximaal vier keer per weekend optreden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.