Dikke pech voor Rachel Hazes, haar avondje uit eindigde in mineur.
Zondag ging Rachel Hazes een avondje stappen en daarvoor nam zij een taxi, kwestie van toch zorgeloos te kunnen genieten. De sfeer was top, maar dat was de thuiskomst helaas niet.

“Kennen jullie dat, dat je met stomheid geslagen bent. Dat je een avondje gezellig met vrienden gaat stappen en dat je uit voorzorg met een taxi gaat. Dat je dan best raar staat te kijken als je daarna thuiskomt en er 2 auto’s zwaar beschadigd zijn omdat iemand vol in onze auto’s is ingereden”, schrijft Rachel Hazes op haar sociale media.

“Gelukkig is iedereen ongedeerd gebleven. Speciale dank gaat uit naar de alertheid van onze lieve buren en de snelheid van de politie”, reageert Rachel.

Zij wist meteen wat te doen op maandag, er komt heel wat bij een ongeval kijken. De schade moet opgemeten worden, er is uiteraard de verzekering en je moet je natuurlijk nog wel kunnen verplaatsen.

Gelukkig heeft Rachel nog een fiets, mét ventilator grapt Rachel, al beseft zij dat het hele voorval vooral voor heel wat ellende zorgt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl