In Party vertelde Mariska Van Kolck een bijzonder verhaal. Voor de deur van haar huis zat een kikker die koste wat het kost graag naar binnen wou. Hij week niet van de deur af en bleef koppig volhouden. Een grappig, maar ook wat eng tafereel.

Op Instagram maakte Mariska al snel de grap dat ze hem misschien wel moest kussen en dat hij dan een knappe prins zou worden. Iets wat Mariska toch maar niet heeft gedaan.

“In plaats van een knappe prins was hij bij mij vast en zeker een naaktslak geworden. Ik vond het echt zo bizar. Dat beest heeft zeker drie kwartier voor mijn deur gezeten en met zijn kleine pootjes deed hij tevergeefs zijn best om de deur van mijn huis open te maken.”

Mariska vond het zo bizar, dat ze bijna wel moest dingen dat die kikker iets wilde betekenen. En daar heeft ze nog lang over nagedacht.

“Ik ben helemaal niet zweverig, maar het was wel dat ik dacht: waarom gebeurt dit en waarom is die kikker zo ontzettend bezig om bij mij naar binnen te dringen.” Het is de kikker uiteindelijk niet gelukt en hij is gewoon weer weggesprongen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS