Mariska van Kolck terug verliefd: “Hij vond dat geen probleem”

Foto: Patrick van Emst / Brunopress.nl

Mariska van Kolck is terug gelukkig in de liefde en dat mag iedereen weten. Na de nodige teleurstellingen in de liefde heeft ze nu opnieuw het geluk gevonden bij Pieter-Jan.

Maar net door die vele teleurstellingen is het voor Mariska ook erg moeilijk om naar de toekomst te kijken.

“Bij elk afspraakje dat we hebben, vraag ik me af wat ik voel. Voelt het goed, gaat het niet te snel of ben ik juist voorzichtig? Het voelt niet goed om mezelf ergens in te verliezen. Ik ben 7,5 jaar vrijgezel geweest. En dat was echt niet tegen mijn zin”, zegt Mariska in Story.

Voor Mariska mag het allemaal stap per stap gebeuren en wil ze niet te veel overhaasten. Alles op zijn tijd, dat lijkt voor haar het beste.

Heel wat mensen vroegen zich al af of Mariska Pieter-Jan al had ontmoet toen ze meedeed aan het SBS6-programma ‘Lang Leve De Liefde’ en ze moet bekennen dat ze hem toen al kende. “Mijn broer Gerbrand koppels ons en we hadden geluncht. Het was duidelijk dat we elkaar best leuk vonden, maar het was niet zo dat je dan direct een relatie hebt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.