Een relatie krijgen wanneer je elf bent en na 8 jaar nog steeds samen zijn, het is niet zo efficiënt. Het is heel uitzonderlijk dat iemand zo jong zich al zo snel weet te binden aan een partner. Maar voor Jada Borsato en haar vriend Roeland is het altijd zo geweest.

“Mensen zijn soms echt in shock als ze horen hoe jong wij bij elkaar zijn gekomen. Ik was zo jong dat Roeland de eerste was voor Jada die ze ooit een echte kus gaf. Voor mij wel mijn eerste kus, voor hem niet.”

Maar Roeland is niet de enige man die Jada al heeft gekust. Voor haar rol in ‘GTST’ kuste ze al haar tegenspeler Tommy van Lent. Maar dat bekende voor Jada helemaal niks. “Dat was zonder tong.”

Er wordt wel eens gezegd dat Jada enkel aandacht krijgt omdat ze ‘de dochter van is…’, maar alle commentaren en kritiek doen Jada niks.

“Als ik niet aan de eisen van mensen voldoe, is dat maar zo. Ik ben ermee opgegroeid en niet anders gewend. Het was mijn eigen keuze om in de showbizz te stappen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.