Marga Scheide: “Ik wist niet dat hij van zijn vrouw was”

Foto: Showbizzsite.nl

Hoewel Luv gestopt was met optreden, besloot de groep er toch weer voor te gaan nadat ze opnieuw samen werden gebracht voor het goed doel. In diezelfde periode werd Marga Scheide verliefd op Jacques Zwart.

Zij leerde hem kennen door de solo-optredens die ze heeft gedaan en waarvoor ze een producer zocht. Haar keuze viel toen op Jacques.

“Ik weet nog goed dat ik voor het eerst met hem afsprak in een Indisch restaurant in Hilversum. Toen ik hem zag aankomen, dacht ik: wauw dit is was. Op dat moment was ik nog samen met John de Mol en hij met Barbara”, vertelt Marga in Story.

“Toen ik van John af was, vroeg iemand of ik nou niemand leuk vond. Toen heb gezegd dat ik Jacques Zwart een leuke man vond. Op dat moment wist ik niet dat Jacques al een tijdje van zijn vrouw af was. Vervolgens heeft José dat aan de technicus van Jacques verteld. En nog diezelfde avond heeft Jacques gebeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.