Gordon out zich als fan van deze bekende Nederlander

ByLisa Paulussen

2 juli 2024
Foto: William Rutten/SBS6

Wie dacht dat Gordon alleen kritiek geeft op mensen, die heeft het goed mis. Regelmatig post Gordon ook positieve en lieve zaken op zijn sociale media. Dat is aan het begin van maand juli ook gebeurd en deze keer is Mark Rutte de gelukkige die de mooie woorden in ontvangst mag nemen.

“Dinsdag zwaai je dan officieel af als ‘onze’ premier. Ik heb je leren kennen als allerhartelijkste man. Een bevlogen iemand vol met passie voor z’n werk maar vooral de liefde voor Nederland”, schrijft Gordon over de langst zittende premier ooit in Nederland.

“Je hebt een geweldige job gedaan en ondanks dat niet alles even vlekkeloos was, was je voor miljoenen mensen een steun met name in corona tijd. 14 jaar lang de kar moeten trekken en alle drek over je heen krijgen die daarmee gepaard gaat. Je hebt het met verve doorstaan”, gaat Gordon verder.

“Ik dank je hartelijk voor je destijds bemoedigende woorden na mijn ongeluk op Mykonos maar ook voor je luisterend oor in het torentje voor mijn verhaal over eenzame ouderen. Een man van het volk misschien niet voor iedereen maar wel voor ons allemaal van jouw kant”, schrijft Gordon nog. Heeft Gordon het nu over de geaardheid van Mark Rutte?

“De NAVO krijgt een leider van wereldklasse en Nederland zal je nog gaan missen. We nemen ongemerkt afscheid van een stukje geborgenheid die je ons hebt gegeven. Je hebt je hart je ziel en je hoofd gegeven zoals je vertelde en daarvoor alleen al verdien je alle respect en dankbaarheid! In ieder geval namens mij bedankt voor alles! Ik blijf je volgen”, besluit Gordon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.