Ze onderzoeken de dagboeken van het slachtoffer

De voorbije jaren waren bijzonder moeilijk voor zanger Marco Borsato. Zijn hele leven stond op zijn kop door de verschillende beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag en de zanger bleef al die jaren weg uit de media.

Over zijn daden bij ‘The Voice’ is er ondertussen een uitspraak gedaan en daarvoor wordt hij niet vervolgd. Maar er is nog altijd de zaak van een vrouw die beweert dat zij als vijftienjarig meisje te maken kreeg met ongepast gedrag van de zanger.

De feiten zouden zich hebben afgespeeld tussen 2014 en 2019 en kwamen aan het licht nadat de moeder van het meisje haar dagboek ontdekte.

“Ik ken Marco vanaf mijn geboorte en zeker na het overlijden van mijn vader heeft hij veel lieve dingen voor me gedaan. Hij was er op mijn diploma-uitreiking, hij kocht een fiets voor me, ging met me winkelen. Maar je kunt de dingen die goed gaan niet wegstrepen tegen de dingen die verkeerd zijn gegaan”, citeert Party het meisje.

Marco is deze feiten altijd blijven ontkennen en deed zelf ook aantijging tegen de vrouw. Het Openbaar Ministerie heeft besloten om een forensisch onderzoek in te stellen. Dat moet aantonen dat het dagboek echt is en dat het wel degelijk geschreven is in de tijd waarin de feiten plaatsvonden.

Alleen zo kan de schuld of onschuld van Marco bewezen worden. Wat het resultaat zal worden dat valt nog even af te wachten. Hier is het laatste dus zeker nog niet over geschreven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl