Het onderzoek van het vermeende misbruik van een minderjarig meisje, waar Marco Borsato schuldig aan zou bevonden zijn, loopt nog steeds. Maar toch lijkt Marco zijn leven weer op te pikken en uit de schaduw te treden waarin hij de voorbije jaren heeft geleefd.

Dat is niet geheel normaal want Marco werd door heel wat vrienden, collega’s en fans al veroordeeld nog voor er iets bewezen was. Maar die tijd is nu stilaan voorbij.

De advocaten van Marco gaven een kleine toelichting in ‘RTL Boulevard’, schrijft Story. “We weten inderdaad dat het OM onderzoek doet en dat waarderen we ook en juichen we ook toe. Wij gaan ervan uit dat hoe langer ze bezig zijn, hoe nauwkeuriger ze onderzoek doen. En dat kan alleen in het voordeel zijn van Marco.”

Ondertussen pikte Marco de draad van zijn leven terug op en ging hij in zijn bootje een boottocht maken door het Noord-Hollandse landschap.

Tijdens dat boottochtje had Marco even contact met een onbekende voorbijganger en dat deed hem zichtbaar deugd. Iets wat de fans graag zullen horen. En hopelijk blijft dit zo, ook als het OM besluit dat de zaak nog een vervolg krijgt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl