Marco Bakker: “Ik dacht dat ik daar niet paste”

ByLisa Paulussen

6 oktober 2023
Foto: Showbizzsite.nl

Momenteel zien we Marco Bakker schitteren in ‘Beste Zangers’ en hij is blij dat hij de kans heeft gekregen om mee te mogen werken aan het programma. Het heeft mooie herinneringen nagelaten die hij op dit moment goed kan gebruiken.

“Ik heb het televisieprogramma wel altijd gevolgd. Maar ik zing klassieke en lichte muziek. Ik dacht dat dat niet paste binnen het format. Ik vond het altijd wel leuk om naar te kijken. Je zag dat er onderling een geweldige sfeer was”, zegt Marco in Story.

Maar ondanks de goede sfeer en de gemaakte vriendschappen heeft Marco ook veel zorgen, zorgen om zijn vrouw Willeke van Ammelrooy.

“Ze heeft kanker gehad, is in 2019 geopereerd aan een lekkende hartklep en onlangs moest haar hart gereset worden. Ze had enige tijd last van enorme benauwdheid en had moeite met ademen. Gelukkig is dat nu weer verholpen.”

Hoewel Willeke zich nu weer goed voelt, zullen er altijd zorgen zijn om zijn vrouw. Dat is niet zo uitzonderlijk op hun leeftijd. “We zijn op een leeftijd gekomen dat je net iets meer op elkaar moet blijven letten. Dat accepteren we ook van elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.