Marco Bakker is heel gelukkig met zijn vrouw Willeke van Ammelrooy. Maar voor Willeke heeft Marco ook enkele andere partners gehad. Zo is hij getrouwd geweest met Anita Radier en later ook met Patricia Madden.

Het is pas 47 jaar geleden dat Marco Bakker Willeke van Ammelrooy ontmoette. Dat gebeurde op een feestje van Story. De twee trouwden in 1989.

“Het geheim van ons huwelijk? Onder andere wederzijds respect en elkaar echt de ruimte geven. We hebben een ijzersterke band”, zegt Marco in Story.

De twee hebben elkaar altijd gesteund ondanks de grote stormen waar ze altijd door moesten. Een van die stormen was Marco’s veroordeling voor het veroorzaken van een ongeluk waarbij een vrouw om het leven kwam.

“Ik belandde in een diep dal, maar met behulp van dierbaren wist ik er weer uit te kruipen. Nog steeds draag ik het diepste verdriet voor de nabestaanden met me mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.