Het gaat hard voor Flemming en zijn carrière. Hij scoort de ene hit na de andere en als het van hem afhangt, gaat hij hier zeker nog dertig jaar mee door. En wat hij doet, daar denkt de zanger goed over na.

“Ik wil niet te veel doen en ook weer niet te weinig. Ik zorg dat de balans goed is. De muziek staat centraal. De laatste single moet voor mijn gevoel altijd beter zijn dan de vorige. Ik denk dat als je dat hoog houdt, je er alles aan hebt gedaan om het beste van je liedjes te maken”, zegt Flemming in Party.

Net zoals veel artiesten droomt ook Flemming ervan om misschien ooit een keertje naar het Eurovisiesongfestival te gaan. Maar voorlopig heeft hij daar zijn pijlen niet op gericht?

“Ik heb niet ontzettend de behoefte om in het buitenland door te breken. Ik zou het wel vet vinden om iets voor mijn land te kunnen doen, dat zou ik heel gaaf vinden. Ik zou dan eerder meedoen met een mooi liedje dan dat ik moet dansen en backflips moet doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.