Wij begrijpen niet waarom, maar de Meilandjes houden overduidelijk van verhuizen. Zo lijkt de familie opnieuw te gaan verhuizen. Daarmee zouden ze toe zijn aan een veertiende gezamenlijke verhuizing en hun twaalfde koophuis.

Hoewel de familie heeft beweerd niet meer te willen verhuizen, heeft Story ontdekt dat ze toch alweer een volgende verhuis aan het plannen zijn. En ook dochter Maxine zou erbij betrokken zijn.

Als Story enkele betrouwbare bronnen mag geloven dan hebben de Meilandjes hun oog laten vallen op een monumentaal patriciërshuis in het centrum van Noordwijk.

Het huis is natuurlijk gigantisch maar dat lijkt de familie niet te deren. Erica en Martien willen hier immers graag gaan samenwonen met Maxime en haar gezin.

“Ze hebben inmiddels een serieus bod gedaan”, klinkt het bij de bronnen. De buurtbewoners zijn iets minder enthousiast over de woning die ze willen kopen. “Als je uit het raam kijkt, kijk je rechtstreeks naar de puinhoop van de overburen. Die hebben daar in een steeg een ravage gecreëerd, een gribus. Voor zeven miljoen euro, want zoveel kost het pand, wil je toch een leuk uitzicht?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.