Heel vaak worden er interviews afgenomen met zanger John de Bever. Maar dankzij de realityreeks van de man, is zijn partner Kees Stevens al even beroemd als John zelf.

In Party vertelt Kees over ‘De Bevers Live’ en wat de fans kunnen verwachten van dit grootse optreden in Rotterdam Ahoy.

“John en ik werden gebeld door een producent en die vroeg of John geen zin had in een groot concert. Ik antwoordde; ‘Ja, maar dan wel in Rotterdam Ahoy, wat volks is en iets magisch heeft.’ Toen ik er met de producent over ging praten, zaten er tien mensen mee aan tafel en was er al een hele powerpointpresentatie van ‘De Bevers Live’ gemaakt. En er was ook een poster waar ik mee opstond”

Kees vond het allemaal behoorlijk heftig en hij heeft er toch even over moeten nadenken. Hij wil geen clown worden en vooral zichzelf kunnen blijven. En dat bleef een belangrijke voorwaarde voordat hij toehapte.

Met ‘De Bevers Live’ gaat dat wel lukken en Kees stemde toe. “Het zal namelijk net zijn alsof je bij ons op visite bent, iets wat heel veel mensen ook graag willen. Onze huiskamer is natuurlijk te klein voor zoveel mensen en daarom ontvangen wij ze nu in Rotterdam Ahoy.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.