Dat Maarten Van Rossem harde uitspraken durft te doen, dat zijn we wel van hem gewoon. Dat doet hij ook in zijn nieuwste boek. Al loopt het volgens velen daar wel een beetje uit de hand.

In zijn boek ‘Het Onwaarschijnlijke Succes Van Mediapersoonlijkheid Maarten van Rossem’ maakt hij sommige collega’s gelijk met de grond. Onder andere René van der Gijp moet het ontgelden.

“Als je vraagt naar mijn opinie over René van der Gijp, dan zeg ik: ‘Dat vind ik een hufter.’ Nou, dat geeft een opwinding zeg, ongelooflijk. Het wonderlijke is dat Gijp het wel van mij mag zeggen, maar als ik het van hem zeg, is het schandelijk”, zegt Maarten in Weekend.

Ook het programma van René, ‘Vandaag Inside’ spaart René niet. Hij vindt het programma van een behoorlijk laag niveau, maar wel eentje dat goed georganiseerd is.

“Die Wilfried Genee is niet achterlijk en kan veel beter, zie je aan zijn radioprogramma’s, maar hij weet als talkshowpresentator precies welke knopjes hij moet indrukken. Derksen is niet dom, heeft leuke interesses en zou naar mijn idee ook beter kunnen, maar laat zich meezuigen door het mannenjool van die psychopaat Gijp: die is er puur voor het dagelijkse vermaak.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.