Maarten van Rossem, de man die we allemaal kennen als de mopperkont van de Nederlandse televisie, gaat door roerige tijden; dat schrijft Story. Het afgelopen jaar was zwaar: zijn geliefde zus Sis overleed plotseling en nu gaat het niet goed met zijn vrouw Winnie, die worstelt met haar gezondheid na een reeks aan medische problemen. 

Van een gebroken knie tot een gebroken heup, het lijkt alsof de ellende maar niet stopt voor Winnie, en dat in een tijd waarin Maarten zelf ook niet de jongste meer is. Ondanks zijn reputatie van nationale brombeer en zijn vaak ietwat norse voorkomen op televisie, laat Maarten met deze openhartigheid een andere kant van zichzelf zien. Namelijk een man die zorgt, die liefheeft en die diep geraakt wordt door het leed van zijn naasten. 

Hoe gaat hij om met deze opeenstapeling van pijn en verdriet? Zijn liefde en toewijding voor zijn familie laten een zachte kant van de historicus zien en bewijzen dat er achter dat chagrijnige voorkomen een hart van goud schuilt. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.