Donderdag heeft Lil Kleine eindelijk nog eens iets van zich laten horen. Op zijn sociale media dateerde het laatste bericht van Jorik Scholten – zijn echte naam – al van midden februari.
In een video vertelt Lil Kleine dat hij inziet dat hij geen voorbeeld voor zijn eigen zoon en vele anderen is geweest.  De rapper werd in februari opgepakt op verdenking van de mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Sinds midden maart is de rapper weer op vrije voeten nadat hij twee weken in de gevangenis zat.

“Dag jongens, na een hele lange tijd niets meer van mij gehoord te hebben, wil ik op deze manier even laten weten van mezelf. Ik zie in dat ik een veel te lang tijd op een ongezonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd, dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon. Dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en heb gekwetst en dat dat nooit had mogen gebeuren”, vertelt Lil Kleine in de video.

“Ik zie ook in dat wat er gebeurd is, fout is en dat daar hulp voor nodig is, professionele hulp”, gaat de rapper verder. Welke hulp de man momenteel krijgt is niet duidelijk. “Ik ben op dit moment in Thailand waar ik professionele hulp krijg, ik weet dat het een heel lange weg gaat worden, maar ik ga die weg wel met volle moed tegenaan. “

“Wat ik ook nog even wil zeggen is dat ik me heel goed realiseer dat ik niet het voorbeeld ben geweest wat ik wil zijn voor mijn eigen kind als vader.

Wat ik wil zijn voor de jeugd in Nederland en voor alle mensen die naar mij luisteren in Nederland. Ik wil dat jullie weten dat ik jullie erg mis, echt héél erg mis. Dat ik van jullie hou en dat ik jullie snel hoop te zien”, besluit de rapper.

De meningen op de video zijn behoorlijk verdeeld. Sommige mensen begrijpen niet dat Jorik in Thailand hulp zoekt. “In Nederland hebben ze toch ook professionele hulp?”, lezen we op de sociale media.
“Niemand neemt hem serieus. Rechtenstudenten en advocaat op tv, ze moeten erom lachen”, reageert Jolanda. “Dat is toch lachwekkend. Hulp in Thailand….wie stinkt daar nou in?”, reageert Danny op Facebook. “Geen enkele therapie helpt tegen mannen die hun vrouw slaan, het zit in ze genen dat hij zo verrot is”, reageert Soraya. Echt veel positieve woorden zijn er niet voor Lil Kleine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl