Bij ons is Guido den Aantrekker hoofdredacteur van het weekblad Story, maar sinds kort moet de showbizzkenner zijn tijd verdelen over België en Nederland.

Enkele maanden geleden is Guido den Aantrekker namelijk ‘Hoofdredacteur Showbizz & Magazines’ bij onze zuiderburen geworden. Naast zijn werk in Nederland heeft den Aantrekker nu ook de Vlaamse weekbladen Tv Familie, Story, Primo en Dag Allemaal onder zijn hoede.

De vroegere hoofdredactrice werd bedankt voor bewezen diensten, in de interne communicatie had men het over het ‘in onderling overleg’ stopzetten van de samenwerking. Guido den Aantrekker is alvast zijn stempel op de Vlaamse bladen aan het drukken. Zo had de Belgische Story al enige tijd amper nog aandacht voor royalty, sinds den Aantrekker het in België voor het zeggen heeft, is de Belgische Story weer een blad vol royalty,  de koningshuizen palmen nu bijna wekelijks de cover in.

In België is het trouwens zo dat alle populaire Nederlandstalige showbizzbladen bij DPG Media zitten en is er dus geen echte concurrentie, daardoor is de toon van de berichten ook veel zachter dan in Nederland. Bovendien heeft DPG Media in België ook nog eens tv-zender VTM waardoor de tv-gezichten van die zender zelden negatief in de kranten en bladen van DPG Media aan bod komen.
Maar ook daar zou weldra mogelijk verandering in komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl