In een recente post op Instagram verraste Leontine Borsato haar volgers met een sfeervol filmpje van een viering in het chique Amsterdamse restaurant Mr. Porter. En dat ter ere van de verjaardag van haar ex-man Marco Borsato!

Het filmpje toont Leontine en Marco, omringd door vrienden en familie aan een grote ronde tafel. Allemaal stralend van vriendschap en samenhorigheid.

Deze opvallende samenkomst brengt speculatie met zich mee: Is het gewoon een voortzetting van hun vriendschappelijke relatie na de scheiding of zou er meer aan de hand kunnen zijn?

Dit is niet alleen een viering van een verjaardag, maar ook een mogelijk teken van een nieuwe fase in de relatie tussen Leontine en Marco Borsato… Spannend!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.