Toen Claudia deelnam aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ had ze nooit durven dromen dat ze ook echt de liefde van haar leven tegen het lijf zou lopen. Toch koos ze die ene juiste brief eruit en werd ze stapelverliefd op Paul.

“De verliefdheid, het groeit nog steeds. Het is heel fijn om samen te zijn. Dus dat is geweldig! Het is gewoon geweldig om te mogen ervaren dat dit bestaat. Dat het kan en mag. Ja, we genieten van elk moment dat we samen zijn”, zegt Claudia in Party.

Claudia is dol op de humor van Paul. Ze lachen heel wat af samen en hebben ook veel lol. Maar wat ook erg belangrij is, is dat ze rust en stabiliteit vindt bij hem.

Ook Paul herinnert zich het moment nog goed waarop hij Claudia voor het eerst op televisie zag.

“Ik dacht gelijk: wauw, wat een mooie vrouw om te zien in doen en laten! En ook nu gaat alles van nature. Iedere twee weken ben ik daar. Om het weekend. Misschien wel’ns een keer drie weken, hé, dat er twee weken extra tussen zitten. Maar in regel ben ik om de week in Frankrijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.