Lenny Kuhr mag dan wel al 73 zijn, aan stoppen denkt ze nog lang niet. Ze reist nog altijd graag het land rond om er voor iedereen te kunnen zingen.

“Wel heb ik eens geopperd om geen drie optredens in de week meer te doen. Dat is namelijk wel veel. Vooral als je een beetje verkouden bent, en je doet er drie in een week, dan heb je net geen tijd om te herstellen. Maar op zich zou ik nog altijd met gemak 4 of 5 optredens in de week aankunnen”, vertelt Lenny in Party.

Als muzikant is optreden natuurlijk niet het enige wat op je planning staat. Je moet ook liedjes opnemen, repeteren, interviews geven, televisie en heel veel podcast. Voor Lenny is het in elk geval een fulltime job.

Ondanks haar leeftijd ondervindt Lenny weinig last van zo’n druk artiestenleven. Ze vindt het allemaal erg leuk en gezellig. “Mijn man Rob en ik stappen dan in de auto en dan gaan we samen op pad. Het is leuk om samen onderweg te zijn. Op de locatie geniet ik van het opstellen en soundchecken en na afloop vind ik het heerlijk om weer samen onderweg naar huis te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.