Dit deden ze nooit eerder

Je hoort het wel eens vaker dat een koppel die al heel lang samen is, ook nog geen enkele dag van elkaar gescheiden heeft geleefd. Dat was ook zo het geval bij Lee Towers. Hij en zijn vrouw Laura waren altijd samen.

Maar onlangs hebben ze elkaar toch eventjes moeten missen. Nadat Lee zijn heup brak moest hij naar een revalidatiecentrum om te herstellen. En dat moest wel zonder zijn geliefde Laura aan zijn zijde.

“Nog nooit waren we zo lang van elkaar gescheiden. Het is niet zo dat we elkaar helemaal niet gezien hebben. Laura is elke dag op bezoek geweest. Maar ze gaat ’s avonds wel alleen naar huis en ik blijf dan hier. Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt”, vertelt Lee aan Story.

Maar gelukkig heeft Lee het niet superlang moeten volhouden. Hij is al zo goed gerevalideerd dat hij eerder dan verwacht naar huis mag.

Wat een stom ongelukje toch allemaal kan veroorzaken. Lee struikelde thuis over een stuk tapijt en brak daarbij zijn linkerheup. Hij werd meteen naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht waar hij meteen een operatie moest ondergaan. Maar gelukkig gaat het nu allemaal goed met Lee en is hij weer herenigd met zijn vrouw Laura.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.