Het was een leuke ervaring

Met ‘DNA-Singers’ heeft Nederland er weer een leuk ontspannend programma bij. In het programma zien we familieleden van bekende artiesten uit Nederland opdraven om er een nummer te komen zingen met hun bekende familie. De panelleden hebben alleen geen enkel idee wie het bekende familielid is.

Wie ook te zien was in één van de uitzendingen was Ben Cramer. Hij mocht er zingen samen met zijn dochter Shanna. En hij was erg blij met hun optreden.

“Ik wilde heel graag deelnemen omdat het een nieuw format is, deze muzikale spelshow komt uit Korea. Ik vond het ook heel leuk voor mijn dochter, want ik weet dat ze kan zingen. En dat heeft ze erg goed gedaan. We kregen nadien veel leuke reacties, we waren zelf ook tevreden. Dus het kon niet beter”, zegt Ben in Weekend.

Ben Cramer is niet zo heel vaak in dat soort programma’s te zien, maar hij vindt het wel leuk. Misschien zit hij één van de volgende seizoenen wel in een pak van ‘The Masked Singer’

“Mocht ik een aanbod hebben gehad van ‘The Masked Singer’, dan laat ik me daar nooit over uit. Dat moet dan geheim blijven natuurlijk. ‘Beste Zangers’ heeft me nog niet gebeld, nee. Maar men weet me te vinden en over het algemeen ben ik voor best veel dingen in. Ik loop er niet voor weg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl