Lee Towers en zijn vrouw zijn dit jaar 50 jaar getrouwd. Maar een groot feest organiseren doen ze niet. Het koppel zit volop in een verhuis en ze voelen zich te moe om een groot feest te geven.

“Een gouden jubileum. Maar we zijn te vermoeid om dit te vieren. Maar deze mijlpaal is zeker iets om bij stil te staan. Vijftig jaar getrouwd… En nog elke dag ben ik gelukkig dat Laura in mijn leven is gekomen. Ik vertel nog elke dag hoeveel ik van haar hou”, zegt een gelukkige Lee Towers in Story.

De twee leerden elkaar kennen op een optreden van de zanger. Lee stapte op Laura af en stelde zichzelf voor. Na enkele complimentjes raakten de twee aan de praat en de rest is geschiedenis.

“Laura vertelde tijdens dat gesprek ook dat ze moeder was van drie jonge kinderen. Die waren toen vijf, drie en net een jaar. Maar dat schrok me niet af. Ik wist dat ze de vrouw van mijn droom was.”

Maar spijt dat ze geen groot feest kunnen geven hebben Laura en Lee niet. “We gaan met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen ergens gaan eten. Met zoveel mensen in onze familie is dat alsof we het toch groots vieren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.