Wanneer je zaak moet sluiten, is dat nooit echt prettig nieuws. Ook niet voor Gordon toen hij moest melden dat zijn koffiezaak Blushing in Blaricum noodgedwongen moest sluiten vanwege een gebrek aan personeel.

Maar nu wordt die reden in twijfel getrokken en is het nog maar de vraag of Gordon wel degelijk met een personeelstekort zit, of dat er een hele andere reden is.

Het was niet de eerste keer voor Gordon dat hij een zaak moest sluiten, want ook zijn vestiging in Rotterdam moest de deuren al sluiten. Dat kwam vooral doordat de zaak werd gedwarsboomd door openbrekingen aan de straat, waardoor klanten wegbleven.

Al die sluitingen zijn in ieder geval ideaal gespreksvoer voor de juicekanalen en andere showmedia, schrijft Party. Gordon bedankte bij sluiting zijn trouwe klanten en buren en laat het nu precies één van die buren zijn die de ware reden van sluiting aan het licht brengt.

Als we de buurman mogen geloven heeft Gordon een riante zak met geld gekregen om de deur van zijn zaak eerder te sluiten dan voorzien. De buurman heeft een supermarkt en zou deze dolgraag willen uitbreiden en laat nu net Gordons zaak het probleem zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl