Zangeres Laura Fygi gaf onlangs een concert in Zeist speciaal voor de lancering van haar autobiografie ‘All Of Me’. Na het concert kreeg ze een minutenlange staande ovatie, waaruit duidelijk blijft dat de zangeres nog altijd erg geliefd is.

Toen burgemeester Joyce Langenacker de bühne opkwam en vol lof sprak over de zangeres, begon Laura Fygi aan te voelen dat er meer aan de hand was. Zo werd ze onder meer bedankt voor haar vele inzet voor de maatschappij.

En toen kwam er bijzonder groot nieuws voor Laura, schrijft Story. Koning Willem-Alexander had besloten om Laura Fygi te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. En dat had ze niet zien aankomen.

Meteen barstte Laura in tranen uit en slaakte ze een kreet van geluk. Fygi en Willem-Alexander hebben elkaar ooit al ontmoet, en dat maakte de benoeming voor Laura extra speciaal.

“Dat was destijds bij het bezoek van een handelsdelegatie aan Japan. Daar deed ik die avond een groot optreden. Daarna had ik een gesprekje met Willem-Alexander, die toen nog maar net samen was met Maxima. Hij was toen echt heel aardig en openhartig. En zo leuk dat hij mij na al die tijd kennelijk niet vergeten is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.