Heel lang geleden toen Beatrix nog koningin was werden er heel wat kleinkinderen geboren. De eerste in dat rijtje was gravin Eloise. Zo’n eerste kleinkind blijft toch altijd een beetje speciaal voor eender welke oma of opa.

En dat zorgde voor een erg bijzondere band tussen grootmoeder en kleindochter. Eloise gaat dan ook nog altijd heel graag bij haar oma op bezoek.

Daarover praat Eloise open in de YouTubeserie ‘Open Kaart’. “Oma vond het allemaal best dat ik vriendinnetjes meenam. Maar het was ook altijd even wennen voor haar”, citeert Party.

Maar ook voor de vriendinnetjes van Eloise was het eventjes wennen. Zij stelden allerlei vragen over wat ze moesten zeggen en hoe ze zich moesten gedragen.

“Voor mij is het gewoon mijn oma. Ik zei: ‘Gewoon normaal.’. Zij zeiden: ‘Wat is normaal? Want het wel gewoon anders. En ik ken dus mijn vriendinnen superlang en dan zitten ze wel nog steeds van… het is wel gewoon een beetje apart, maar mijn oma, ik zie haar echt als een normale oma. Dus ik kan me niet voorstellen hoe andere mensen naar haar kijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl