Kim-Lian van der Meij lijkt dé hoofdverdachte in ‘Wie is de Mol?’ en de 41-jarige actrice onthult in Story dat ze het spelletje niet volledig correct heeft gespeeld.

“Het is het meest waanzinnige tv-avontuur dat ik ooit heb meegemaakt”, vertelt Kim-Lian aan Story. “Niet kan beschrijven hoe het is om drie weken in dit psychologische spel te zitten en zulke bizarre opdrachten te mogen doen.”

Dit seizoen van ‘Wie is de Mol?’ werd opgenomen in Albanië en daar beleefde Kim-Lian de tijd van haar leven: “Ik kijk er met veel plezier op terug en heb er vrienden voor het leven aan overgehouden”, klinkt het emotioneel bij Kim-Lian in Story. Al hield de actrice zich niet helemaal aan de regels…

Normaal mogen kandidaten enkel aan hun partner vertellen dat ze meedoen aan het programma, maar Kim-Lian onthult in Story dat ze haar deelname evenmin geheim hield voor haar kinderen… En daar had ze een bijzondere reden voor…

Kim-Lian woont in Zweden en daar leeft het programma natuurlijk niet zo als bij ons. Daarom was het niet moeilijk voor haar kinderen om het allemaal geheim te houden. Al weten haar kinderen niet wie de mol is. Of toch wel…?

“Samen kijken we elke week live mee vanuit Zweden. De kinderen zitten er helemaal in. Ze weten niet wie de mol is, maar ze verdenken mij”, knipoogt Kim-Lian van der Meij in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS