Marianne Weber, John de Bever en Kees Stevens hebben altijd een goede band met elkaar gehad. Toch hebben ze elkaar de laatste tijd niet meer zo vaak gehoord. Story was benieuwd wat daarvan de reden was.

Ruzie is er niet tussen de drie, alleen is het contact wat verwaterd sinds Marianne in Spanje woont en ziek is geworden enkele jaren geleden.

“Marianne heeft toen aangegeven dat ze het wat rustiger aan wil gaan doen, waar we alle begrip voor hebben. Wij zitten nu in die trein en weten bij wijze van spreken van voren niet dat we van achteren leven. We zien onze eigen familie niet eens. Dat loopt dan zo, maar we gunnen Marianne het allerbeste leven, in alle gezondheid. Er is echt niets aan de hand”, klinkt het bij Kees Stevens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.