Kees Stevens herinnert zich nog goed wat voor iemand John was toen ze elkaar leerden kennen. John was een veroveraar. Hij bracht Kees met allerlei mensen in contact en ze deden allerlei leuke dingen samen.

“Vanaf de allereerste keer dat ik John zag, en dat is echt waar, heb ik zijn talenten gezien. Ook al vind je zijn stem niet mooi, als je honderd liedjes aanzet dan haal je die van John eruit en dat is uniek. Er zijn nu mensen die op de rijdende treinen willen instappen, maar dat kan niet meer”, luidt het in Party.

Kees is altijd in John blijven geloven en heeft veel moeite gedaan om de carrière van John van de grond te krijgen.

“Ik ben bij iedereen geweest en niemand vond het wat. Niemand geloofde in John. En daarom hebben wij het nu samen heel goed, omdat niemand wilde instappen en nu krijgt niemand meer de kans om in te stappen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.