Het is een mooi jaar geweest voor John de Bever en Kees Stevens. Hun realityreeks was een groot succes en ook ‘De Bevers Live in Ahoy’ waren een succes. Maar ze hebben helaas ook minder mooie momenten gehad.

Zo moest John de Bever afscheid nemen van zijn vader en is nu ook de oma van Kees ernstig ziek. De vrouw is 78 en heeft longk*nker. Helaas zijn verdere behandelingen niet meer mogelijk.

“We kregen die boodschap samen en die moet je geestelijk verwerken. Ze zit nu in haar bonustijd en we gaan zo vaak mogelijk langs. Maar wij zijn ook heel nuchter. Als we op de koffie gaan, lachen we met haar en luisteren we muziek”, zegt Kees in Weekend.

Wanneer de vrouw zal komen te overlijden, zal het een groot gemis zijn voor Kees. Zijn omaatje is alles voor hem.

“Zij heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Mijn klankbord is straks weg. Dat is het verschrikkelijkste wat ik mee ga maken in mijn leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.