Kees Stevens is altijd al een beetje de drijvende kracht geweest achter John de Bever. Het is pas dankzij de realityreeks ‘De Bevers’ dat Kees ook een pak bekender is geworden.

John wil altijd verzorgd voor de dag komen en dat is bij Kees eigenlijk niet anders. Ook al was hij vroeger vaak alleen maar achter de schermen te zien.

“Als je achter een artiest loopt, maakt het eigenlijk niet uit wat je aanhebt. Ik heb dat nooit gehad, ik zag er altijd netjes uit. Nu ik door ‘De Bevers’ meer op de voorgrond ben komen te staan, en als het ware naast John sta, denk ik er nog meer over na hoe ik voor de dag kom”, zegt Kees in Party.

Dat Kees er nu ook altijd goed wil uitzien, komt eigenlijk door de kijkers. Kees heeft al vaker ondervonden dat mensen echt alles zien.

“Onlangs vroeg iemand aan mij: ‘Hebben jullie maar één bedovertrek?’ Natuurlijk is dat niet zo, maar ik was er wel van slag van. Mensen zien alles. Ik denk om die reden vaak: dit overhemd kan ik vandaag niet meer dragen, want die had ik gister al aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.