Het zal je maar overkomen, je legt een klacht neer tegen iemand wegens zedenfeiten en voor je het weet ben je op een avond aan het chatten en FaceTimen met diens ex.

Het overkwam Nena Kruizenga, die enkele maanden geleden klacht neerlegde tegen Thijs Römer wegens zedenfeiten. Op een avond werd ze gecontacteerd door Katja Schuurman, ex-partner van Thijs.

Tijdens dat gesprek vertelde Katja dat ze geen contact meer heeft gezocht met Thijs en dat ze erg boos op hem was. Katja geloofde het verhaal van Nena, maar vroeg haar wel om rekening te houden met hun dochter Sammie.

Iets waar Nena ook al bij had stilgestaan. “Dat vond ik het ergste aan mijn aangifte. Ik vond het vreselijk voor hun dochter. Maar de politie zei ook: ‘Daar kun jij niets aan doen’ Ik heb ook een hart, ik vind het vreselijk voor dat kind”, zegt Nena in Story.

Het gesprek ging er heel gemoedelijk aan toe en Nena werd zelfs uitgenodigd door Katja om te komen chillen in de sauna, bij haar thuis. Nadien bleef Katja Nena berichten sturen. Misschien allemaal goed bedoeld, maar toch heeft de advocaat van Nena gevraagd aan Katja om geen contact meer met haar te zoeken. Sindsdien blijft het stil.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl