Dat Gerard Joling en Gordon al eens ruzie hebben, dat is geen uitzondering. De twee hebben heel vaak samen programma’s opgenomen, maar hebben ook even vaak ruzie gehad.

Ook waarom de twee vaak programma’s samen opnamen, lijkt een raadsel. Had Gordon Gerard nodig voor zijn carrière, of was het gewoon omgekeerd en kon Gerard Gordon goed gebruiken.

De carrières van de twee heren belandden wel vaker op een dood spoor en keer op keer bliezen ze die carrière weer nieuw leven in. Dat deden ze ook samen met René Froger met ‘De Toppers’.

Tijdens de opnames van hun programma’s en de concerten van De Toppers is er heel vaak een onenigheid tussen de twee, maar het is pas in 2021 dat de bom definitief barst tussen Geer en Goor. Joling beweert immers dat Gordon zijn hondje mishandelt.

“Ik heb gezegd dat Gordon hiervoor ook honden heeft gehad, maar dat hij er geen tijd meer voor had. En dan moet je geen hond nemen. Ik heb trouwens gehoord dat ie weer zwaar aan de coke zit en genoeg drinkt. Misschien reageert hij daarom zo enorm agressief”, zei Gerard toen.

Het zou zomaar allemaal eens kunnen. Een feit is wel dat de carrière van Gerard weer helemaal de goede richting uitgaat en dat die van Gordon toch behoorlijk in het slop is geraakt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl