Julia is nog maar enkele weken de nieuwe blonde van K3, maar de Nederlandse lijkt al jaren mee te draaien in de meidengroep. Van een aanpassingsperiode lijkt helemaal geen sprake te zijn. Het lijkt alsof er nooit een andere K3 is geweest…

“Voor mezelf is dat ook gek”, geeft Julia toe in Story. “Ik had verwacht dat ik een moment zou krijgen van ‘oh my god, ik ben de nieuwe K3!’, maar dat is nog niet gekomen. Het voelt alsof het altijd zo geweest is. Ik ben gewoon lekker aan het leven en leren.”

Julia geeft toe dat ze ook in een warm nest terecht is gekomen. “Het is gewoon omdat ik me inderdaad heel erg thuis en welkom voel bij Studio 100”, benadrukt Julia Boschman in Story.

“Niemand verwacht van mij dat ik dit meteen op het niveau kan doen van Hanne en Marthe, en dan kan je alleen maar verbazen als het van nature wel beter gaat”, aldus Julia in het weekblad. Al geeft de Nederlandse toe dat ze zelf wél redelijk hard is voor zichzelf. “Ik wil er staan. Mensen die zeggen ‘o, die gaat de mist in’, dat wil ik niet”, benadrukt Julia van K3 in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS