De eerste week van Julia als K3’tje was op z’n zachtst gezegd een bewogen, speciale week. Ze had dan wel van K2 terug K3 gemaakt, toch waren ze nog niet meteen voltallig. Tijdens de week van de finale werd Marthe immers positief getest en moest ze alles vanuit haar woonkamer volgen.

Een eerste echt K3-knuffel kwam er dan ook nog niet meteen en Julia moest de eerst week vooral met Hanne optrekken. En dat kan op heel wat onterechte kritiek rekenen. Het was Julia haar eerste kennismaking met sociale media als K3’tje en dat was meteen heftig.

Er waren mensen die mij te druk en te aanwezig vinden, die vinden dat ik Marthe buitensluit. Maar Marthe kon er de eerste week na de finale niet bij zijn door haar positieve test.”

De eerste week zijn er toen heel veel beelden van mij en Hanne gemaakt, waardoor je de indruk kreeg dat wij een veel betere band hadden”, vertelt Julia in Nina.

Julia zag toen heel vaak berichten terugkomen dat Marthe K3 zou verlaten. “Ik heb toen huilend naar Marthe gebeld en gevraagd of ze ook echt het gevoel had dat ik haar buitensloot. Ik liet me dat idee van buitensluiten bijna aanpraten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl