Het zijn spannende tijden voor Julia Boschman, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen. In januari beginnen zij met repeteren voor ‘De 3 Biggetjes’ waarmee ze in februari in première gaan.

Musical heeft zowel Hanne, Marthe als Julia nog niet gedaan, dus het is voor deze K3 iets volledig nieuw. En dat brengt de nodige zenuwen met zich mee.

“Ik voelde heel veel druk en dat omdat ik de dvd van ‘De 3 Biggetjes – De Musical’ echt grijs gekeken heb en de cd echt grijs gedraaid”, begint Julia in Party.

Nu mocht Julia zelf de nummers inzingen en dat was behoorlijk heftig voor de zangeres die nog maar 2 jaar deel uitmaakt van de groep.

“Ik weet nog toen ik het liedje ‘Amor’ aan het inzingen was, ik echt even een momentje had dat ik dacht: ‘Oh my God! Ik werd er een beetje emotioneel van. Maar tegelijkertijd wilde ik het heel goed doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.