Toen Johnny de Mol beschuldigd werd van mishandeling ging hij even door een moeilijke periode. Hij had dagen dat hij moeilijk zijn bed uit kon, en had geen energie meer voor zijn vrienden. Toen hij terug wou gaan werken, vond zijn vriendin Anouk het nog veel te vroeg.

“Ze zei toen: ‘Is het niet nog wat te vroeg? Ik vind je nog niet helemaal op en top Johnny.’ Maar ik wilde toen graag weer aan de slag, want dat is ook iets wat me energie geeft”, zegt Johnny in Libelle.

Kort daarna trok Johnny naar Botswana voor de opnames van ‘Camping De Wildernis’. Ook dat werd een heus avontuur voor Johnny en de opnameploeg.

“Daar kregen we allemaal een veldtentje en een veldbedje, met daarachter drie doeken rond een gat in de grond, dat was je wc. Verderop hing een emmer die ’s ochtends werd gevuld met lauw water, waaronder je je een beetje kon wassen. Enthousiast: ‘Dat is iets waar ik zo goed op ga’”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.