John van den Heuvel was de eerste die de aangifte tegen Marco Borsato kon bekendmaken en de misdaadjournalist staat in nauw contact met de familie van het vermeende slachtoffer. Maar in Weekend pakt van den Heuvel nu uit met een verrassende uitspraak: “Marco verdient een tweede kans…”

De misdaadjournalist onthult in Weekend dat de zaak rond Marco Borsato, die van seksueel misbruik van minderjarigen wordt beschuldigd, zwaar bij hem is binnengekomen…

“In die situatie heb ik ook gedacht: hoe verschrikkelijk moet dat zijn voor zíjn gezin”, vertelt John van den Heuvel in Weekend. “Ik heb vooral de andere kant van het verhaal gehoord…”

Natuurlijk is het ‘helemaal ellendig’ voor de jonge vrouw zelf, maar de misdaadjournalist sluit zijn ogen niet voor de impact die deze zaak heeft op de Borsato’s. Van den Heuvel geeft toe dat hij altijd een bewonderaar was van de zanger…

“Ik was altijd een bewonderaar en fan van hem. Dat is nu anders, maar als de rechter straks zegt dat hij schuldig is en dat hij inderdaad ontoelaatbare dingen heeft gedaan waarvoor hij gestraft moet worden, dan is het ook weer niet zo dat hij voor mij helemaal heeft afgedaan”, doet John van den Heuvel een verrassende uitspraak in Weekend.

“Iedereen verdient een tweede kans”, benadrukt John van den Heuvel in Weekend. Uitspraken waardoor de misdaadjournalist meteen zwaar aangepakt wordt op sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS