John de Bever en Kees Stevens zijn wekelijks te zien in ‘De Bevers’, hun eigen realityreeks. Kritiek komt er natuurlijk altijd op zo’n programma en dat is bij hen niet anders. Ook kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft zo haar kritiek.

Volgens haar zijn de kijkcijfers ondermaats. Iets waar Kees Stevens haar geen gelijk in geeft. Tina houdt alleen rekening met de kijkers die live kijken en niet met de vele anderen die uitgesteld of via Videoland kijken.

“Tina mag dat doen hoor, ons afkraken. Het maakt ons helemaal niet uit. Maar John en ik komen zowel bij de bakker als bij de bankdirecteur, en iedereen kijkt naar ‘De Bevers’. Wat onze reallifesoap betreft, staan John en ik er zo in van gaat het door, gaat het door, en als er geen vierde seizoen komt, is dat ook goed”, klinkt het in Party.

Tina Nijkamp kraakt wel vaker programma’s af op vlak van hun kijkcijfers. Dit keer zijn het de Bevers een volgende keer zal het weer iemand anders zijn.

“Ze wordt betaald om televisie te kijken en mensen af te kraken. Natuurlijk zouden John en ik dingen kunnen doen om de kijkcijfers te verhogen, maar dan zijn wij onszelf niet meer. Je moet dan gekke dingen gaan verzinnen. Maar dat doen we niet. Het programma is op donderdagavond het best bekeken programma van RTL 5.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.