John de Bever en zijn man Kees waren stomverbaasd toen ze hoorden dat Marianne Weber ontgoocheld was over het feit dat ze niet was uitgenodigd op ‘De Bevers Live’ in Ahoy Rotterdam.

Nadat ze het hadden gelezen in Story heeft Kees meteen contact opgenomen met Marianne. Maar helaas kreeg hij ze niet aan de lijn.

“Hij heeft eerst haar manager gebeld, maar die nam niet op vanwege vakantie. Daarop heeft Kees, die Marianne echt als een vriendin heeft beschouwd, haar zelf gebeld. En zij nam niet op. Ze heeft later ook niet teruggebeld, terwijl ze echt wel heeft gezien dat Kees haar heeft gebeld”, zucht John in Story.

Dan stopt het voor Kees en John om moeite te doen. Maar ze blijft wel altijd welkom als ze nog eens samen met John wil zingen. Maar het zal niet in Rotterdam Ahoy zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.