Het was geen geheim meer dat John de Bever en zijn man Kees zouden verhuizen. Ondertussen hebben ze hun appartement in Den Bosch weten te verkopen. Het kwam op de markt voor 575.000 euro, en voor hoeveel het is verkocht dat is voorlopig nog niet geweten.

Maar ongetwijfeld hebben de twee er een mooi winstbedrag aan over gehouden gezien ze het zelf hebben gekocht voor 465.000 euro.

Het appartement zit in een modern kasteelgebouw, meet 124m² en telt twee slaapkamers. Binnen is er een grijze open keuken en de tweede slaapkamer is in gebruik als kleedkamer, beschrijft Weekend de woning.

John en Kees hebben er altijd graag gewoond, mar omdat ze graag wat meer plaats hadden, besloten ze om te verhuizen. Al dan niet met pijn in het hart.

Ze verhuizen dan wel, maar erg ver weg gaan ze niet. Ze vonden een stekje op 100 meter van hun oude woning. Ze kunnen dus rustig van hun oude buurt blijven genieten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.